Vi jobbar på Skövde Hunddagis

 Madeleine Hamilton

Jag heter Madeleine Hamilton och det är jag som driver och jobbar på Skövde Hunddagis. Jag tog över Skövde Hunddagis i Januari 2018
från Ellinor Arvidsson som hade drivit verksamheten i 3 år.

Min väg till hunddagisägare:

I hela mitt liv har jag känt att jag vill jobba med djur speciellt hundar. Därför valde jag att gå på Naturbruksgymnasiet Sötåsen när jag skulle söka till gymnasiet.
De hade en linje som hete Djurvård och där valde jag med inriktning Hund i trean. Det var där som jag fick drömmen om ett eget hunddagis.


På Sötåsen fick jag lära mig om hur man sköter ett företag, hundens anatomi,
lättare sjukvård på hund, aktivering av hund, utfodring av hund, hundensspårk och hundens psykologi.

I Hela mitt liv har jag drömt om att få jobba med djur, äntligen har min dröm gått i uppfyllelse. Mitt mål med Skövde Hunddagis att hjälpa dig och din hund. När hunden kommer ifrån dagiset ska den vara lagom stimulerad. Vi kommer överens vad som passar bäst för just din hund.

På Bilden ser ni mig och min hund Tessie.

Tessie är en Golden Retriever tik på 7  år som är en glad, pigg,social och busig tjej.
Jag skaffade henne under mitt sista år på utbildningen och där var hon min träningskamrat, pluggkompis och stöd.

Tessie är min allra första hund och jag kunde inte fått en bättre livskamrat. Hon är en riktigt bra dagishund och hjälper oftast till med de nya hundarna och ser till att de förstår hur det är på dagis och hur man sak bete sig i boxen men även under promenaderna.

Karin Hamilton Lantz

Mitt namn är Karin Hamilton Lantz och jag jobbar deltid på hunddagiset sedan 1 september 2020. Jag har två familjehundar, Ronja som är en Cocker spaniel och Kira som är en Tysk wachtel.

Mer info kommer!

Sandra Nilsson

Mitt namn är Sandra Nilsson och jag jobbar extra på hunddagiset. Jag har fyra stycken Australian shepherd. De heter Shila, Mac, Lita och Loo. Mer info kommer!


Hoppas ni ska trivas hos oss!
Varmt välkomna!