Vi jobbar på Skövde Hunddagis

 Madeleine Hamilton

Jag heter Madeleine Hamilton och det är jag som driver och jobbar på Skövde Hunddagis. Jag tog över Skövde Hunddagis i Januari 2018
från Ellinor Arvidsson som hade drivit verksamheten i 3 år.

Min väg till hunddagisägare:

I hela mitt liv har jag känt att jag vill jobba med djur speciellt hundar. Därför valde jag att gå på Naturbruksgymnasiet Sötåsen när jag skulle söka till gymnasiet.
De hade en linje som hete Djurvård och där valde jag med inriktning Hund i trean. Det var där som jag fick drömmen om ett eget hunddagis.


På Sötåsen fick jag lära mig om hur man sköter ett företag, hundens anatomi,
lättare sjukvård på hund, aktivering av hund, utfodring av hund, hundensspårk och hundens psykologi.

I hela mitt liv har jag drömt om att få jobba med djur, äntligen har min dröm gått i uppfyllelse. Mitt mål med Skövde Hunddagis att hjälpa dig och din hund. När hunden kommer ifrån dagiset ska den vara lagom stimulerad. Vi kommer överens vad som passar bäst för just din hund.

På Bilden ser ni mig och min hund Tessie.

Tessie är en Golden Retriever tik som är född 2014, hon är en glad, pigg och social tjej.
Jag skaffade henne under mitt sista år på utbildningen och där var hon min träningskamrat, pluggkompis och stöd.

Tessie är min allra första hund och jag kunde inte fått en bättre livskamrat. Hon är en riktigt bra dagishund och hjälper oftast till med de nya hundarna och ser till att de förstår hur det är på dagis och hur man sak bete sig i boxen men även under promenaderna.

Julia Bergström

Mitt namn är Julia Bergström och jag jobbar heltid på hunddagiset sedan 3 januari 2022. Jag har två hundar, lilla Tuss som är en blandraskille född 2014 och min tik Malva född 2021 som är adopterad från Ryssland. Jag är utbildad djursjukvårdare & hundfrisör.
Mer info kommer.


Therése Eriksson Gustavsson

Mitt namn är Therése och jag jobbar deltid på dagiset sedan 9/3 -22. Jag har en amstaff som heter Hera. Mer info kommer om mig.

Anna Lönnqvist

Mitt namn är Anna och jag jobbar extra här på hunddagiset. Jag gjorde min praktik på dagiset när jag utbildade mig på Naturbruksgymnasiet Sötåsen. Jag har två hundar, Baloo & Jäger. Mer info kommer om mig!

Hoppas ni ska trivas hos oss!
Varmt välkomna!