Vi jobbar på Skövde Hunddagis

 Madeleine Hamilton

Jag heter Madeleine Hamilton och det är jag som driver och jobbar på Skövde Hunddagis. Jag tog över Skövde Hunddagis i Januari 2018
från Ellinor Arvidsson som hade drivit verksamheten i 3 år.

Min väg till hunddagisägare:

I hela mitt liv har jag känt att jag vill jobba med djur speciellt hundar. Därför valde jag att gå på Naturbruksgymnasiet Sötåsen när jag skulle söka till gymnasiet.
De hade en linje som hete Djurvård och där valde jag med inriktning Hund i trean. Det var där som jag fick drömmen om ett eget hunddagis.


På Sötåsen fick jag lära mig om hur man sköter ett företag, hundens anatomi,
lättare sjukvård på hund, aktivering av hund, utfodring av hund, hundspråk och hundens psykologi.

I hela mitt liv har jag drömt om att få jobba med djur, äntligen har min dröm gått i uppfyllelse. Mitt mål med Skövde Hunddagis att hjälpa dig och din hund. När hunden kommer ifrån dagiset ska den vara lagom stimulerad. Vi kommer överens vad som passar bäst för just din hund.

På Bilden ser ni mig och min dåvarande hund Tessie.

Tessie var en Golden Retriever tik som var född 2014, hon var en glad, pigg och social tjej.
Jag skaffade henne under mitt sista år på utbildningen och där var hon min träningskamrat, pluggkompis och stöd.

Tessie var min allra första hund och jag kunde inte fått en bättre livskamrat. Hon var en riktigt bra dagishund och hjälpte oftast till med de nya hundarna och såg till att de förstod hur det är på dagis och hur man sak bete sig i boxen men även under promenaderna. Hon gick bort 24/3-24 i lymfcancer. Så som det ser ut nu så är det en ny vovve på G men mer info kommer om honom :)
Anna Lönnqvist
Mitt namn är Anna och jag jobbar heltid på hunddagiset från 1/1-24. Jag gjorde min praktik på dagiset när jag utbildade mig på Naturbruksgymnasiet Sötåsen. Jag har två hundar, Baloo & Jäger. Mer info kommer om mig!

Therése Eriksson Gustavsson

Mitt namn är Therése och jag jobbar deltid på dagiset sedan 9/3 -22. Jag har en amstaff som heter Hera. Mer info kommer om mig.

Alfons Ek Månsson

Mitt namn är Alfons och jag jobbar extra på hunddagiset. Jag har haft en gatuhund men idag har jag ingen egen hund. Jag håller på att utbilda mig via vuxenutbildning till hunddagisföreståndare.  Mer info om mig kommer.

Hoppas ni ska trivas hos oss!
Varmt välkomna!