En dag på Skövde Hunddagis

06.30–09.00 Inlämning
09.00–12.00 Promenad, lek, gos
12.00–14.00 Lunch och vila för hundarna
14.00–15.30 Promenad, lek, gos
15.30–17.30 Avhämtning
Eventuell senare lämning och tidigare hämtning enligt överenskommelse.

    Vill du ha en dagisplats?

Om dagiset

Rastning sker två gånger om dagen. Vi är mycket noga med att välja ut vilka hundar som rastas tillsammans med hänsyn till vilka som kommer bra överens. Vi delar också upp hundarna så att de hundar som promenerar i en långsammare takt går för sig och hundarna som vill gå lite fortare promenerar tillsammans.
Hundarna spenderar inte hela dagarna i sina boxar utan kommer delvis att vara utanför boxarna för att umgås med varandra i små grupper och de kan ligga i soffor eller köra aktiveringsspel eller få mys och kel av oss. De kommer också finnas tid för bus och lek med de hundar som passar ihop i vår rastgård.

Lokalen
Vår lokal ligger på Industrigatan 3 i Skövde. Lokalen är en gammal verkstads hall som vi byggt upp olika boxar i. Vi har enskilda boxar där hunden kan ha sina privata saker eller så har vi gemensam boxar där hundarna delar på möbler som finns i boxarna.
Det får hundägarna själva bestämma om de vill ha enskild box eller gemensam box.

Lokalen är uppdelad i olika rum. Vi har delen där hundarna har sina boxar, omklädningsrum, matsal/personalrum, kontor och ett väntrum.

I varje box finns det en bädd för hunden och en möbel t.ex. fåtölj eller soffa men du kan gärna ta med hundens egna filt, dyna eller korg. Det blir lugnande för din hund att känna den välbekanta lukten och få ligga i sin egen säng.

Inför dagisstarten
För att få en så bra start som möjligt på dagisvistelsen vill jag att ni kommer på ett besök med er hund. Vid det första besöket får ni träffa oss och hunden får en möjlighet att hälsa på oss och utforska dagiset i sin egen takt utan att några andra hundar stör. D.v.s. ni kommer på en tid när dagiset är stängt.